• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Nilüfer'de pankart krizi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Nilüfer’deki yeşil alanların korunmasına ve betonlaşmaya dikkat çekmek için “Dikkat! Mahallenizdeki çocuk parkları ve yeşil alanlar her an betonlaşabilir” yazılı pankart asan Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, pankartların Büyükşehir Belediyesine ait arterlerde asılmasına rağmen 1 saat geçmeden Nilüfer Belediyesi tarafından toplatılmasına tepki gösterdi.

 

Pankartların asılmasının ardından 1 saat geçmeden parçalandığını ve toplatıldığını ifade eden Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, “Nilüfer Belediyesine ait arterler olmamasına rağmen pankartların parçalanması ve toplatılması doğru bir davranış değil. Gittiğimiz mahalle ziyaretlerinde çocuk parkları ve yeşil alanları betonlaştıran Sayın Bozbey'e Nilüfer halkı soruyor; ‘Çocuklarımız nerede oynayacaklar?’ Bu asılan pankartlar Nilüferlilerin sesidir. Bu sesin dalga dalga yayılması ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Nilüfer’deki betonlaşmanın örtbas edilemeyeceğini vurgulayan Yıldız, “Halkı bilinçlendirmek  için asılan pankartların parçalanarak toplatılması, Sayın Bozbey’in bazı şeyleri Nilüfer halkından saklamak istediğini gösteriyor. Çocuklarımız bizlerin geleceği ve sorumlu muhalefet gereği Nilüfer’de yapılan yanlışa da müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir