• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Akaryakıt zamları nakliye sektörünün belini büküyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret ederek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafla yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Sadıkoğlu, nakliyecilerin ciddi sıkıntı içerisinde olduklarını, özellikle akaryakıta gelen zamların esnafın belini büktüğünü ifade etti.

Sadıkoğlu, "Yakıt maliyetlerindeki istikrarsızlık burada bulunan üyelerimizin mağduriyetine sebep oluyor. Nakliyeciler çok kazanıyor gibi yanlış bir algı var. Şoförlere ödenen para sonrasında çok az bir kar payının kendilerine kaldığını biliyoruz. Küçük komisyonlarla hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar. Buradaki esnafın bu fedakârlığına karşın gerekli adımların atılmasını, sektöre destek verilmesi gerektiğini bir kez daha dile getiriyorum. İnanların evine giren gıdadan tutunda tüm ihtiyaçların lojistiği durduğunda hayati denge bozulur. O nedenler nakliyecilerin çok önemli bir iş yaptıklarının görünmesi lazım. Malatya’nın yükünü taşıyorlar. Malatya Nakliyeciler Derneği Başkanı Halis Aydoğdu başta olmak üzere bizleri ilgiyle karşılayan ve ağırlayan tün esnafımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Malatya Nakliyeciler Derneği Başkanı Halis Aydoğdu da "Başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Sık sık bizleri ziyaret etmesi ve sorunlarımızı dile getirmesi, ilgili yerlere iletmesi bizleri sevindiriyor. İnşallah bu birlik beraberliğimiz her daim sürer. Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz, başarılar diliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir