• DOLAR 32.55
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2440.261
  • ...
Siirt Umut Kervanı, engelli çocuklara hediye dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

“İyilik varsa engel yoktur” kampanyası çerçevesinde engelli kız ve erkek çocuklarına çeşitli hediyeler hazırladıklarını ifade eden Umut Kervanı Kadın gönüllüsü Esma Tokdemir, yoğun çalışma temposu nedeniyle engelli çocukların hediyelerini bugün vermek zorunda kaldıklarını belirtti.

Yaşımız ne olursa olsun bizler de engelli olabiliriz

Engeliler Haftası münasebeti ile hem yetim hem de engelli çocukları bizzat evlerinde ziyaret ederek hediyelerini teslim ettiklerini ifade eden Tokdemir, “Çocukların mutluluğunu gördüğümüzde şunu his ettik: ‘Aslında hepimiz bir engelli adayıyız.’ Yaşımız ne olursa olsun bizler de engelli olabiliriz. Bizler engellileri anlamalı, onların kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için soyutlamaktan çok kendi aramıza almalı ve güzel zaman geçirmeliyiz.” dedi.

 

Hayırseverlerin çalışmalarımıza destek olmasını bekliyoruz

Kız çocuklarına içinde bebek ve çikolata, erkek çocuklarına ise araba ve yine yiyebilecekleri tatlı şeyler ikram ettiklerini ifade eden Tokdemir, bir engelliyi mutlu etmenin, bütün dünyaya bedel olduğunu ve gönüllü yaptıkları bu çalışmaya hayırseverlerin destek vermesini istedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir