• DOLAR 32.593
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2499.91
  • ...
Hamas liderlerine suikast yapılırsa... Heniyye yanıtladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist terör şebekesinin yurt dışındaki Filistinli liderlere MOSSAD eli ile suikast düzenleyeceği kamuoyuna yansımıştı.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye bölgedeki muhtelif devletlerin yöneticilerine ve siyasi liderlerine böyle bir terörist eylemin doğuracağı sonuçlar hakkında bilgilendirme amaçlı mektup yazdı. 

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre Heniyye'nin basın danışmanı Tahir En-Nunu mektupların içeriği hakkında bilgi verdi.

En-Nunu, Heniyye'nin mektubunda işgal rejiminin Filistin davasının ve direnişinin liderlerini hedef alma yönünde siyonist işgal liderleri tarafından yapılan açıklamalara ve tehditlere dikkat çekilerek böyle bir yola başvurulmasının karşısında suskun kalınmayacağını, mutlaka çok sert karşılıklar verileceğini, bunun da kapsamlı bir savaşa neden olacağını dile getirdiğini ifade etti. 

Daha önce bazı siyonist liderlerin, Filistin direnişinin liderlerine yönelik suikast çağrılarından sonra dün de siyonistlere ait Kan televizyonu, işgal ordusunun Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya Sinvar'a ve hareketin askeri kanadının lideri Muhammed Dayf'a yönelik suikast planını halen geçerli bir seçenek olarak gördüğünü haber vermişti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir