• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Mardin Umut Kervanı Ramazan sonrası çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla yetim ve muhtaçlara ulaşmaya gayret gösteren Mardin Umut Kervanı, 50 yetim ve muhtaç aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Dağıtım süreci ve yardım faaliyetleriyle ilgili açıklamada bulunan Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman şunları söyledi:

Mardin Umut Kervanı insani yardım faaliyetleri çerçevesinde hamdolsun yine bir çalışma icrasındayız. Rabbime sonsuz hamdolsun ki geçen Ramazan ayı içerisinde 2 bine yakın aileye gıda paketi ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayından hemen sonra çalışmalarımıza başladık ve bugün itibariyle inşallah 50 yetim ve muhtaç ailemize gıda paketi ulaştıracağız. Rabbim katkı sunan hayırsever abi ve ablalarımızdan razı olsun.

 

“Kapılarını çalacak bir Umut Kervanı üye veya gönüllüsünü bekliyorlar”

Yılın 12 ayı yardım faaliyetlerine devam ettiklerini ve hayır sahiplerinden sadece Ramazan ayında değil sürekli olarak destek beklediklerini belirten Akman, "Sadece Ramazan ayında yapılan çalışmalarla kalmıyor Allah'ın izniyle yılın 12 ayında sahada yetim ve muhtaçlara umut olma noktasında çaba ve gayreti sürdürüyoruz. Her ay muhtaç ve yetimler bizlerden beklenti içerisinde oluyorlar. Kapılarını çalacak bir Umut Kervanı üye veya gönüllüsünü bekliyorlar. Bu anlamda yıl boyu yetim ve muhtaçlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bu noktada katkı sunan hayırsever abi, ablalarımızdan da destek beklemeye devam edeceğiz. Onlar bize ulaştıkları takdirde biz de İnşallah onların vekaleti ve vesilesiyle yetim ve muhtaçlara gıda paketlerini ulaştıracağız. Rabbim kabul etsin inşallah." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir