• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Bingöl'de kitap okuma etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Kadın Kolları Komisyonu ve Düşün Taşın Derneği işbirliği ile kitap okumayı teşvik etmek ve kitap okumada farkındalık oluşturmak amacıyla Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

 

Sendika ve dernek üyelerinin yanı sıra vatandaşların da katıldığı etkinlikle ilgili görüşlerini aktaran Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Fatma Gündoğdu, “Ülkemizde ve İlimizde maalesef okuma oranı çok düşük. Biz de kitap okumayı teşvik etmek, kitap okumada farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir program yapmayı uygun bulduk. Bu yapılan sadece bir örnek teşkil etmekti. Kitap okunmadığına dikkat çekmek kitap okumanın önemine ve gerekliliğine vurgu yapmaktı” dedi.

 

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan ise, “Bizler maalesef toplum olarak okumuyoruz. Oysa İrlandalı yazar ve şair Jonathan Swift’in dediği gibi, ‘Dünyayı yöneten, kalem, mürekkep ve kâğıttır.’ Bu nedenle buna paralel hayallerimiz varsa okumalıyız. Okumayı teşvik etmek amacıyla böyle bir program düzenleyen Kadın Kolları Komisyonumuza da yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir