• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Gaziantep'te yapımı tamamlanan ilkokul dualarla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlkokulun resmi açılış töreni, Vali Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları, daire müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Vali Davut Gül, "Gaziantep'te inşaatı devam eden 6 bin dersliğimiz var. Son beş yılda 5 binin üzerinde derslik yapıldı. Bu dersliklerin isimleri verilirken Gaziantep'te iz bırakmış, Gaziantep'e hizmet etmiş büyüklerimizin isimlerini milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte verilmesi konusunda bir kanaat oluşturduk." dedi.

Vali Davut Gül konuşmasının sonunda açılışa katılanlara teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, adı okula verilen merhum Mehmet Bedri İncetahtacı'nın bir ilim insanı, bir siyaset adamı, bir milletvekili ve Gaziantep için çok güzel hizmetleri bulunduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar da kısaca okul hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı. Akabinde okulun kütüphanesi, konferans salonu ve sınıflar gezildi.

Vali Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet öğretmenlerle bir araya geldi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından açılış programı sona erdi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir