• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Erdoğan'a seslendi: Bunlar ateist
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rusya Ukrayna savaşında  Mariupol kentinde sıkışan savaşçı ve siviller ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın " Türkiye, Ukrayna'da Rusya'nın kuşatmasındaki Azovstal fabrikasından yaralı askerlerin ve sivillerin tahliyesi için gemi gönderme teklifinde bulundu. Gemimiz, yaralı askerleri ve diğer sivilleri Türkiye'ye getirmek için hazır" açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklama üzerine  Çeçenleri Rusya'nın çıkarı için cepheye gönderen kukla lider  Kadirov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"AZOV SAVAŞÇILARI ATEİStİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek kuşatma altındaki unsurları ateistlikle suçlayan kukla lider, "Azov savaşçıları, size masum kurbanlar olarak gösterilen ve yargılanmadan kaçmaya çalışan katiller ve ateistlerdir. Bu suçluların sizi aldatmasına izin vermeyin" ifadelerini kullandı.

DEMEK ÖYLE BAY KADİROV

Kadirov'un Erdoğan'ı etkilemek için fabrikaya sığınanları ateistlikle suçlaması gülünç karşılandı.

Bilmeyen de Kadirov Ukrayna'da İlayı Kelimetullah için savaşıyor zannedecek. Oysa vak'a o ki Rusya Devlet Başkanı Putin emretmiş Kadirov ise itaat etmiştir.

Madem bunlar ateist ve siz (öyle ya) onun için savaşıyorsunuz o halde sormak gerekir.

Senin ellerinde binlerce Çeçen mücahidin kanı var. Onlar -haşa- ateist de değildi. Hatta onlar Çeçen halkının en asilleri en muvahhidleriydi. Neden katlettin?

Putin'in savaşı için İslam'ın argümanlarını araçsallaştırmaya utanmıyor musun?

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir