• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sason'daydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda misafir, Sason’u ziyaret etti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta’yı şehrin girişinde Kaymakam Bahadır Yörük, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Garnizon Komutanı Sadık Gülecen ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

Cumhuriyet meydanında Kaymakam Yörük, ilçe ile ilgili Bakan Yardımcısı Balta'yı bilgilendirdi. Balta, vatandaşların sorunlarını dinleyip köylülerle çay içti.



Balta, “Aslen Trabzonluyum ve 47 yaşındayım. Hani bir söz vardır insan için en güzel yer doğduğu yaşadığı topraklardır; ama inanın Sason’a ilk geldiğim andan itibaren sizlerin sıcak ve samimi misafirperverliği karşısında kendimi memleketimde hissettim ve sanki 47 yıldır bu topraklarda sizinle yaşamış gibiyim. Sason’u çok beğendim, her taraf yemyeşil doğal bir güzelliği var. İnşallah başlatılan bu çözüm süreciyle birlikte buralar daha da canlanacak. Yeni istihdam alanları oluşacak ve yabancılar akın akın bu güzelim memleketi görmeye gelecekler. Sizlerden isteğimiz hiçbir şekilde provokasyonlara alet olmayın ve bu çözüm sürecine sizlerde elinizden geldiği kadar katkı sunun. Zira bu toprakların artık barışa ve huzura ihtiyacı var ancak bu şekilde büyüyüp gelişe biliriz” dedi.

 

İlçenin misafirperverliğinden ötürü çok memnun kalan Balta, ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir