• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
İdil'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - İdil Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin her yıl Mayıs ayında yapılan Birlik Meclisi toplantısı YİBO Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıda önümüzdeki bir yıl süreyle görev yapacak olan Birlik Encümeni seçimleri de gerçekleştirildi. Kaymakam Mustafa İmamoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Birlik Müdürü Abdulvahap Baybara, İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

 

İl Genel Meclis üyelerinden 2 ve köy muhtarlarından 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişilik encümenin belirlendiği seçimlerde il genel meclis üyeleri Abdulselam Ay, Hasan Yalman ve Serdar Çatak aday olurken, köy muhtarlarından ise Ali Aki, Abdullah Nas, Nuri Aras, Abdulbaki Kılsız ve Hamit Aslan aday oldular.

 

Seçim sonucunda İl Genel Meclisi üyelerinden Serdar Çatak 44 ve Hasan Yalman ise 33 oy alarak Birlik Encümeni oldular. Köy muhtarlarından ise en yüksek oyu alan Aksoy Köyü Muhtarı Ali Aki ve Bozkır Köyü Muhtarı Hamit Aslan encümen olarak seçildiler.

 

İlçe Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu yeni seçilen encümenleri tebrik ederek eski encümenlere de yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  (M. Salih Baştuğ - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir