• DOLAR 32.333
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2280.994
  • ...
HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları "Bahar Şenlikleri" düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Düzenleyecekleri etkinliklerle ilgili konuşan HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya, gençliğin içerisinde bulunmuş olduğu manevi buhran ve arayışlarının birtakım ifsat odaklarınca doldurulmaya çalışıldığına vurgu yaparak şunları söyledi:

 

Genel Merkez Gençlik Kollarımızın tertip ettiği 'Mayıs Ayı Bahar Şenlikleri' etkinlikleri çerçevesinde bizler de Hür Gençlik Kayseri olarak birtakım kültürel ve sportif etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinlikleri organize etmedeki gayemiz, Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi'nin tabiriyle helal dairesinin keyfe kâfi geleceğini gençlere ve gençliğe göstermektir. Malumunuz olduğu üzere gençlik bir arayış içerisinde ve birtakım ifsat yapıları da bu arayışın farkında. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde Batman’da düzenlenen gayrî İslami ve gayrî ahlaki konser buna örnek olarak verilebilir. Biz elimizden geldiğince ve gücümüz yettiğince bu yozlaştırma ve dejenere faaliyetlerine yapacağımız etkinliklerle Hür Gençlik olarak dur demeye çalışacağız.

Tertip edecekleri etkinlikler hakkında bilgiler veren Yalçınkaya, genelde tüm gençlere özelde ise Kayseri gençliğine etkinliklere katılım çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya

Yalçınkaya, "Etkinliklerimizin birkaçından bahsedecek olursak; masa tenisi turnuvası, sinema etkinliği, doğa yürüyüşü, gelin tanış olalım ve gençlik buluşması şeklinde sıralayabiliriz. Buradan sizlerin de aracılığıyla genelde tüm gençlere ve özelde ise Kayseri'deki genç arkadaşlarımıza etkinliklerimizi tanıtmış ve duyurmuş olduk." diye belirtti. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir