• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
`Tüm İslam düşmanlarına karşı bir olalım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan ve dernek yöneticisi Muhammet Ayhan, Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Cemiyet Genel Sekreteri Ekrem Gülşen, Başkan Yardımcısı Nurettin Teymur, Fıkıh Komisyonu Başkanı Molla Abdurrahman İçlek hazır bulundu.
 
AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, Ayasofya Cami`nin yeniden ibadete açılması için tüm Türkiye’de başlatmış oldukları imza kampanyasın’da kendilerini yalnız bırakmayıp tüm üye ve gönüllüleriyle destek verdikleri için Mustazaflar Cemiyeti’ne teşekkürlerini iletti.
 
Özkan, yaptıkları ziyaretin asıl amacının Peygamberimize ağza alınmayacak hakaretler eden Ermeni yazar Sevan Nişanyan, Ekşi Sözlük ve tüm İslam düşmanlarına karşı bir olup seslerini yükseltmek için Batman’daki tüm İslami STK’larla görüşüp ortak bir basın açıklaması yapmak istediklerini söyledi.
 
Basın açıklaması yapmak istemelerindeki amacın İslam’a hakaret edenlere karşı sessiz kalmamak ve Müslümanların tepkilerini varlıklarıyla göstermek olduğunu ifade eden Özkan, birlik vurgusu yaptı.
 
Özkan, “Bizler, İslam’a ve Peygamberimize hakaret eden tüm İslam düşmanlarına karşı sesimizi yükseltmeliyiz. Müslümanların İslam karşıtı olan insanlara karşı bir olması gerekir. En değerli olan Peygamberimize karşı yapılan çirkin hakaretlere karşı Müslümanlar olarak amacımız dimdik, tek vücut, tek yürek ve tek ses olabilmek için Batman’daki tüm İslami STK’ları gezip bu olaylara karşı sessiz kalmamak için birlik olmaktır. Maalesef Müslümanlar öyle bir hale getirilmiş ki bu yüzyılda Peygamberine yapılan hakarete rağmen tepkisiz kalmış. Müslümanlar her şeye olabilir mantığıyla bakmaya başlamış. İşte bizler bu mantığı bir tarafa atmalıyız. Gerçek anlamda bir Müslüman’ın göstermiş olduğu direnci göstermemiz lazım. Amacımız tepkisiz kalmamak ve halkımızı bilinçlendirmektir” dedi.
 
Peygamberimize ve İslam’a karşı yapılan tüm hakaretlere karşı her zaman seslerini yükselttiklerini dile getiren Mustazaflar Cemiyeti Genel Sekreteri Ekrem Gülşen, Peygamberimiz, Müslümanlar ve İslam için atılacak her adımda desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.
 
Gülşen, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: “Söz konusu Peygamberimiz ve İslam olunca bizler varız. Müslümanları ilgilendiren her konuda üzerimize düşen her şeye hazırız. Her zaman bir Müslüman’ın ayağına bir diken dahi batsa onun yanındayız. Peygamberimiz için yapılan her konuya elimizden gelen tüm çabayı ve desteği vermeye hazırız.”
(M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir