• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 7 Temmuz 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 
 

ÇUKUROVA MERHABA: Adana Yine Bakansız 
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan 61. Hükümet`te 6 yeni isim yer alırken, bazı bakanların ise alanları değiştirildi. Bu dönem Adana yine Bakansız kaldı. 
 

Hastane Önünde Trafik Çilesi 
Karataş Bulvarı üzerinde bulunan Adana Devlet Hastanesi önünde trafik yoğunluğu nedeniyle vatandaşlar, hastaneye girmekte güçlük çekiyor. 
 

Kafa Kopartan Korkunç Kaza 
Aşırı hızla ilerleyen bir otomobil, kavşaktan U dönüşü yapmak için aniden sola kıran TIR`ın altından geçti. Korkunç kazada sürücünün kafası koparken, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, ölen kişinin ambulans şoförlüğü yapan mesai arkadaşları olduğunu öğrenince şok geçirdi. 
 

3`üncü Dalga 3 Kişi Daha Aldı 
Adana Büyükşehir Belediyesinde yolsuzluk soruşturması kapsamında ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 3`ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

ADANA HABER GAZETESİ: Dedektör Satmak Yasal, İzinsiz Arama Yapmak Yasak 
Türkiye`de define avcılarının en önemli aracı dedektör cihazını satmanın yasak olmadığı ancak dedektörle define aramanın yasak olduğu belirtilirken, dedektörle resmi kazı aramak için müzeden izin alınması gerektiği kaydedildi.

 

Sahte Şampuan Tavan Boyası Çıktı 
Yaklaşık 3 ay önce polisin bir eve yaptığı operasyonda ele geçirilen bir ton sahte şampuanın yapımında tavan boyası kullanıldığı ortaya çıktı. 
 

Ayrıca diğer bir operasyonda ele geçirilen yaklaşık 2 ton sahte deterjanın içinden granür ve sanayide kullanılan kireç çözücü çıktı. 

 

Ayhan Kaya - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir