• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları "Bahar Etkinlikleri" kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapacakları etkinliklerle ilgili İLKHA muhabirine yazılı açıklama yapan HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Hayrullah Seçen, gençleri manevi anlamda diri tutacak, bedenen de zinde tutacak olan sosyal, kültürel, sportif anlamda eğlenebilecekleri ortamlar tesis edeceklerini söyledi.

"Bu tür etkinliklerle gönül köprüleri kurmayı amaçlıyoruz"

Mayıs ayının başlaması ile etkinliklerine de başladıklarını ve birbirinden güzel faaliyetlerle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Seçen, "İlk hafta etkinliklerimiz arasında futbol ve masa tenisi turnuvalarımız, gençlik buluşmalarımız, sinema etkinliğimiz, park buluşmalarımız ve birlikte kitap okuma etkinliklerimiz vardı. İkinci hafta takvimimiz ile birlikte bu hafta sonu piknik, doğa yürüyüşü ve tarihi mekân gezileri, gençlik buluşmaları, sinema ve masa tenisi turnuvalarımızla devam edeceğiz. Bununla birlikte ödüllü 'İstanbul'un Fethi' temalı şiir yarışmamızın da duyurusunu yaptık. Bu tür etkinliklerle İstanbul gençliği ile aramızda gönülden köprüler kurmayı amaçlamanın yanında kendi öz değerleri ile barışık olan sosyal ortamları da onlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

"İlkeli bir neslin inşası için bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz"

Seçen, "Bize göre bir milletin en büyük zenginliği kendi tarihine, inancına ve değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan gençliğidir. Maddi ve manevi değerlerimizle barışık olarak tesis ettiğimiz bu tür ortamlarla bu zengin sermayeyi muhafaza etmeye gayret ediyoruz. Hür Gençlik İstanbul olarak; Çağrısı çağlar açan, zaman ve mekân bendedir diyen erdemli ve ilkeli bir neslin inşası için bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Bahar şenliği etkinliklerimizin Hür ve adil bir geleceğin inşasında Şairin ifadesi ile 'kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik' tasavvurumuza vesile olmasını diliyor, tüm İstanbul gençliğini etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir