• DOLAR 32.408
  • EURO 35.597
  • ALTIN 2326.067
  • ...
CHP`nin Başını Ağırtacak Fotoğraf!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP`lilerin "bizi sadece taksiyle Şam`a götürdü" dedikleri Mahmut K.`nın "Görüşmeyi Şam`daki ortağım Anas Asalıeh ayarladı" dediği Muhaberat görevlisi Ebu Firas`ın CHP heyetiyle Beşar Esad arasındaki görüşmeye de bizzat katıldığı ortaya çıktı.

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz`ın baş başa görüşmesini ayarlayan Ebu Firas`ın, CHP Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlut Dudu, Şafak Pavey ve Aytuğ Atıcı`nın Esad`le yaptıkları görüşmede de hazır bulunduğu fotoğraflarla belgelendi.

CHP milletvekilleri, kendi halkına yönelik katliamlarla tüm dünyanın tepkisini çeken Beşar Esad`le hatıra fotoğrafı çektirip basına servis etmişti.

Bu fotoğraf tepki toplarken, CHP heyeti ile Esad`in görüşmesi anında çekilen ikinci bir fotoğraf daha yayınlanmıştı. O karede CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, İstanbul milletvekili Şafak Pavey ve Mersin milletvekili Aytuğ Atıcı`nın Esad`le görüştükleri sırada Aytuğ Atıcı`nın hemen sağ tarafında oturan bir kişi daha vardı.

Bugüne kadar kimliği saklı kalan o kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Star`da yer alan habere göre; CHP`li Atıcı`nın hemen yanıbaşında oturan kişinin, CHP`yi Şam`a götüren taksi şirketi sahibi Mahmut K.`nın "Şam`daki temsilcim, Suriye yönetimiyle arası iyi" dediği El Muhaberat ajanı Anas Asalıeh olduğu belirlendi. Böylece Ebu Firas kod adlı Asalieh`in, organizasyonunu yaptığı toplantılara bizzat katıldığı da ortaya çıkmış oldu.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir