• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bitlis genelinde çalışmalar başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin farklı noktalarında duvar çalışmasının yanı sıra, yeni yol açma, kanalizasyon, kaldırım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, kent genelinde başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Bitlis kentin de kanalizasyonundan, mahalle yollarına, isnat duvarlarından, kaldırımına kadar birçok sorun bulunmaktadır.

 

Özellikle de şiddetli kış şartları ve bahar yağmurları nedeniyle birçok isnat duvarları yıkılmıştı. Geri kalanlarda tehlike arz etmekteydi. Bununla birlikte yıllardır yapılmayan kanalizasyon boruları çürümüş ve yer yer patlayarak su sıkıntıları meydana getirmektedir” dedi.

 

Belediye olarak bu sıkıntıların giderilmesi için kentte hummalı bir çalışma başlattığını ifade eden Alaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kentin farklı noktalarında kanalizasyon çalışmaları, yıkılan istinat duvarlarının yapımı, kaldırımların onarılması, yeni yolların yapımı ve yol genişletme çalışmalarını başlatarak sürdürmekteyiz” şeklinde konuştu.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir