• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
Gazze direniş grupları: Liderlerimiz hedef alınırsa işgal rejimi cehennem kapılarını aralar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas liderlerinden İsmail Radwan, Gazze'de, diğer direniş gruplarının temsilcileriyle ortak basın açıklaması düzenledi.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlatılan "Kudüs Kılıcı" operasyonunun halen yürürlükte olduğunu vurgulayan Radwan, işgalci rejimin geri çekilmemesi halinde "kılıcın kınına girmeyeceğini" belirtti.

İşgalci rejimin tehditlerine boyun eğmeyeceklerini belirten Radwan, Yahya Sinvar veya direniş liderlerinden herhangi birine suikast düzenleme "aptallığına" girilmesi halinde bunun işgalci rejim için "cehennem kapılarının aralanması" anlamına geleceğini kaydetti.

Radwan, "Komutan Sinwar, Filistin'de direnişin simgesi ve Kudüs ekseninin temel sütunlarından biri haline geldi. Bu nedenle işgali, direniş liderlerine veya kutsallara karşı herhangi bir aptallık yapmaması konusunda uyarıyoruz." dedi.

Radwan, ayrıca olası bir suikasta karşılık direnişin büyük bir tepki vereceğini ve sonuçlarının Filistin sınırlarının dışına uzanacağını ifade etti.

  İşgalin güvenlik ve askeri sistemine ağır bir darbe indiren, başarısızlığının ve zayıflığının boyutunu gözler önüne seren El-Ad Harekâtı'nın iki kahramanını da tebrik eden Radwan, eylemcilerin yakalanmasının, işgal rejiminin güvenlik zafiyetini ortadan kaldırmayacağını söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir