• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Sörloth'un menajeri İstanbul'a geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu sezon santrfor konusunda şanssız olan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth'ı alma yarışı devam ediyor.

Şu anki kulübü Real Sociedad'ın opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Kuzey'in Kralı lakaplı futbolcunun menajeri perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Bonservisi Leipzig'de bulunan Sörloth'un Türkiye'de oynamaya artık sıcak baktığı ve eski formuna kavuşmak için Süper Lig'e ihtiyacı olduğunu söylediği de gelen haberler arasında.

İstanbul'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'la görüşecek
Alexander Sörloth'un İstanbul'a gelecek olan menajerine tam yetki verdiği belirtildi. Menajerinin önce Fenerbahçe'yle ardından da Beşiktaş ile temas kurması beklenirken, Leipzig'in de 8-10 milyon euro gibi bir bonservis belirlediği biliniyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oyuncu satışı yaparak bu bonservisi verebileceği tahmin edilirken, en kötü ihtimalle kiralık olarak bir hamle yapılacak.

41 maçta 7 gol attı
Real Sociedad formasını bu sezon 41 kez giyen Alexander Sörloth, burada da istenen düzeyde performans sergileyemedi.

Norveçli oyuncu rakip fileleri 7 kez havalandırma başarısı gösterdi. Alexander Sörloth takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi.

Bilindiği üzere Trabzonspor formasıyla attığı 33 gol ve 11 asistle büyük beğeni toplamış ardından da Leipzig'e 20 milyon euroya satılmıştı. (Paranın bir kısmını Trabzonspor alırken bonservisi Crystal Palace'ta bulunuyordu.)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir