• DOLAR 32.572
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2492.444
  • ...
Beşiktaş Başkanı Demirören de ifade verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
"Şike" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Asbaşkanı Serdar Adalı`nın şüpheli sıfatıyla ifadesi alınacak. Savcılık ayrıca hakkındaki gözaltı kararı kaldırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.
 
Beşiktaş Kulübü asbaşkanı Serdar Adalı`nın İstanbul Büyükşehir Belediye Sporla oynadıkları Zıraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi rakip takımın futbolcusu İbrahim Akın`la yaptığı görüşmede "Bu maçta sakın oynama seni mutlaka alacağım" dediği iddia edilmişti.
 
Bu iddiaya ilişkin Adalı`yı şüpheli olarak dinleyecek olan Savcı Berk, kulüp başkanı Demirören`e de bu görüşme hakkında bilgisinin olup olmadığını soracak.
 
Şike soruşturması kapsamında örgüt yöneticisi olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan ve sağlık sorunları nedeni ile gözaltı kararı kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk İstanbul nöbetçi 11`inci Ağır Ceza Mahkemesi`ne başvurarak yakalama emri çıkartılmasını talep etti.
 
Yıldırım`ın avukatlarınca savcılığa sunulan sağlık raporu üzerine Savcı Berk, sağlık durumunu dikkate alarak gözaltı kararını kaldırarak yakalama emri çıkarılmasını talep etti. Polis kontrolünde tutulan Yıldırım, hastanedeki tedavisinin ardından ifadesinin alınması Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesine getirilecek

Bu haberler de ilginizi çekebilir