• DOLAR 32.556
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2434.95
  • ...
Siyonist rejim bunu yaparsa yeryüzü alev topuna döner
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Direnişinin Mart ortasından bu yana sivil görünümlü işgalci yerleşimlere yönelik eylemlerinde  en az 19 rejim vatandaşı öldürüldü.

Siyonist  Yahudilerin yoğun olduğu Elad şehrinde geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen balta ve bıçaklı eylemde 3 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Siyonist yetkililere göre, Nisan ayında Batı Şeria’da bulunan bir Yahudi yerleşim biriminde bir güvenlik görevlisinin vurulması Hamas ile doğrudan bağlantılıydı.

Rejim  HAMAS’ın olayların arkasında olduğunu düşünüyor.

Rejim Başbakanı Naftali Bennett, dün kabine toplantısında yaptığı konuşmada, savaşta yeni bir aşamaya girdiklerini ve acil durumlarda görevlendirilecek bir sivil ulusal muhafız birimi oluşturulacağını söyledi.



Bennet’in bu açıklaması ile MOSSAD ajanlarının yurt dışında HAMAS liderlerine suikast uygulamak için hazırlık yaptığı iddia edildi.

Her ne kadar Yahya Sinvar’ın hedef alınması talep edildiyse de kaynaklar terör saldırısının yurt dışındaki HAMAS yöneticilerine yönelik olacağını belirtiyor.

 

Güvenlik uzmanları Siyonistlerin MOSSAD terör örgütü eli ile HAMAS’ı hedef almasının “israilin üzerinden gelemeyeceği sorunlara yol açacağını” kaydediyor.

MOSSAD’ın olası terör saldırısı sonrasında dünyanın pek çok noktasında rejimin elçilik ve konsolosluklarına yönelik misilleme eylemlerinin dzüenlenebileceği belirtiliyor.

 
Terör unsurları daha önce  2010 yılında HAMAS yöneticilerinden Mahmud el-Mabhuh’u Dubai’de , 2016’da drone uzmanı ve uçak mühendisi Muhammed ez-Zevvari’yi Tunus’ta  ve 2018’de füze mühendisi Fadi el-Batş’ı Malezya’da katletmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir