• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
Tepkilere kulak tıkadılar konseri verdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cinsi sapkın akımların Türkiye’nin gay ikonu seçtiği kadın şarkıcı Hande Yener’in ahlak dışı konseri Batman halkının tüm tepkisine ve bu tepkilerin Türkiye gündemine oturmasına rağmen düzenlendi.

Halkın sesine kulak tıkayan yetkililere tepki gösteren birçok parti, STK ve vatandaşlar, “Ramazan bayramından hemen sonra, manevi iklim daha sürerken inançlarımıza, geleneklerimize, ahlak anlayışımıza aykırı böyle bir konserin verilmesi çok üzüntü verici. Dindar nesil yetiştireceğiz deyip bizden oy alanların geldiği nokta gerçekten ibret ve esef verici. ” ifadelerini kullanmış ve son güne kadar da yetkililerin çirkin konseri iptal etmesi çağrısında bulunmuştu.

Konseri verenlerin sadece giyinişleri değil şarkı sözlerinin de son derece müstehcen ve ahlak dışı olduğunu belirten kimi vatandaşlar, “İnternete, sosyal medyaya düşen görüntüler gerçekten Batman’ımız adına utanç verici, yüz kızartıcı. Müstehcen kıyafetlerle sahneye çıkan kadın şarkıcı ve ekibi seslendirdikleri şarkılarla kendilerini izleyen kız erkek binlerce genci ahlaksızlığa teşvik ettiler. İfsatta öncü olanlar, aile ve edep mefhumunun altını dinamitlediklerini bilmeliler.” diyerek bir kez daha tepki gösterdiler.

Tanınan yazar ve hatip İhsan Şenocak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konsere tepki göstererek, “Sanatçı, arz-ı endam ile değil, bestesiyle, güftesiyle sanatçıdır. Resmî kurumların ya da STKların yarı çıplak kadınları milletin parasıyla sahneye çıkarması bu milletin kızına ‘Bunları örnek al!’ demektir. Hangi Müslüman kızının onlar gibi olmasına rıza gösterir? (Sözüm Müslümanadır)” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir