• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Malatya’da çeşitli suçlardan 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Yapılan çalışmalarda toplam 6 adet tabanca, 1 adet tüfek, çok sayıda fişek ve kesici aletin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, son bir hafta içerisinde haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan 31 şahsın yakalandığı kaydedildi.

Kentte meydana gelen Yağma (Gasp)- Şantaj- Kasten Yaralama, 80 bin TL değerinde demir iskele ve demir kalıpların çalınması ile TEAŞ’a ait yüksek gerilim demir cıvatalarının çalınması olaylarının şüphelisi toplam 4 kişinin yakalandığı, adli makamlara sevk edilen şüphelilerin tutuklandığı açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın devamında, Yeşilyurt ilçesinde 150 bin değerinde bir iş makinası parçasının çalınması olayı ile MOTAŞ otobüsleri park alanında meydana gelen faili meçhul Mala Zarar Verme-İşyerinden Hırsızlık olayları ile ilgili ekiplerin 45 saatlik kamera görüntüsü izlenmesi sonucu olayların şüphelileri tespit edilerek yakalandığı ve tahkikata başlandığı belirtildi.

Açıklamanın sonunda, Battalgazi ilçesinde (Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Silahlı Tehdit, Kasten Yaralama, Gasp, Taksirle Yaralama gibi) olaylar ile ilgili yakalanan 12 şahıstan 3’ünün sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir