• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Köy yol yapım çalışmaları hızlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yağışlı havaların geride kalmasıyla birlikte Batman İl Özel İdaresi tarafından köylere yönelik yol ve asfalt çalışmalarına hız verildi.

 

Çalışmaları yerinde inceleyip, eksiklikler hakkında köylülerle görüşüp sorunları çözmeye çalışan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Remzi Eminoğlu, Merkez Binatlı Köyü (Bedare) mezrasını ziyaret etti.

 

Eminoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Köy içi yolların stabilizasyon çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Yaptığımız ziyaret sırasında köylümüzün talep ve sorunlarını birebir not edip çözüm arayarak vatandaşlarımıza hizmet için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İl genel meclisi üyelerimiz tüm çalışmaların hem işçisi hem takipçisidir. Gereken önemi vererek vatandaşlara hizmet eden İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Sırasıyla Recepler, Akça ve diğer köylerin yol çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

 

Haziran ayında İl Özel İdaresine TPAO’dan gelecek hibe asfaltla köy yollarına yama çalışmalarının da başlayacağı öğrenildi. (Yasir Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir