• DOLAR 32.528
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2428.282
  • ...
Adıyaman Belediye Başkanı Gençlik Makamı Buluşmaları kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gençlik Makamı Buluşmaları' programı kapsamında Atatürk Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kılınç, öğrencilere mesleki deneyimlerinden bahsederek başarıya giden yolda çeşitli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin sorularını da tek tek yanıtlayan Kılınç, doktorluk ve belediye başkanlığı deneyimlerini paylaştı.

"Gençlik Makamı Buluşması" projesinden bahseden Kılınç, "Şehrimizi yönetirken gençlerin fikirlerini, görüşlerini merkeze aldığımız; bu bağlamda gençlerle buluştuğumuz, etkinlikler yaptığımız ve tavsiyelerini aldığımız bir prestij projedir. Gençlere sonuna kadar açık olan bu makamda; gençlik STK’lar, KYK, gençlik merkezleri gibi paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz. Gezi, kariyer günleri, sohbet, kitap tahlili gibi birçok etkinliği hayata geçireceğiz inşallah. Bugün de bu proje kapsamında Atatürk Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek, kardeşlerimizin sorularını cevaplandırdık. Maşallah gençlerimiz gümbür gümbür." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir