• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...

ELAZIĞ - Elazığ Genç TÜMSİAD’ın ekonomi değerlendirmesindeki konuğu Elazığ Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu İl Koordinatörü Turan Karahan oldu.

 

TÜMSİAD dernek binasında yapılan toplantıya Genç TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Erkan Demir ve Genç TÜMSİAD üyeleri katıldı.

 

Genç TÜMSİAD üyelerine Tarım ve Kırsal Kalkınma kurumunun hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Koordinatörü Turan Karahan böylesi bir oluşumun Elazığ’da güzel işler yapacağını ifade etti.

 

Elazığ’daki Kırsal Kalkınma yatırımlarının hayata geçirilmesiyle birlikte Elazığ ekonomisinde ciddi bir kazanç beklediklerini söyleyen Karahan,"Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu olarak Elazığ’daki birçok sivil toplum örgütüyle görüştük. Yapılan görüşmeler sonucunda kurumumuza çeşitli projelerle gelen STK'lara her daim destek olduğumuzu belirtmek isterim."dedi.

 

Karahan,"Kırsal Kalkınma destekleri bugün Elazığ için çok önemli bir fırsattır. Bunun bilinciyle yatırımlar bu şekilde yapılırsa bizler de Elazığ ekonomisine ve yatırımcıya çok ciddi bir olanak sağlamış olacağız. Burada birçok iş koluna hibelerimiz var. Önemli olan buradan doğru yatırımı seçip birlik ve beraberlikle yatırımı gerçekleştirmektir. Kırsal Kalkınma projeleri bir ilin her daim desteklenmesine yardımcı oluyor" şeklinde konuştu. (Yasin Kavaklı - İLKHA)