• DOLAR 32.534
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2432.041
  • ...
Diyanet “Kadrajımda Ayet Var” konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışmaya, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren başkanlığın Kur'an kurslarında eğitim almış veya halen alan 15-25 yaşları arasındaki gençler katılabileceği bildirildi.

Gönderilecek fotoğraflar, Kur'an-ı Kerim'den bir ayetle ilişkilendirilecek ve ayetin Türkçe meali, Diyanet İşleri Başkanlığı mealinden alınacak.

Yarışmaya katılımın ücretsiz olacağı ve yarışmacıların fotoğraflarını, cep telefonu ve fotoğraf makinası ile gönderebileceği aktarıldı.

Yarışmacıların fotoğraf ve telif formunu "kurankurslari@diyanet.gov.tr" adresine en geç 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 23.59'a kadar ulaştırması gerektiği belirtildi.

Birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin ve üçüncüye 2 bin lira ödül verilecek yarışmada, mansiyon ödülü 1000, sergileme bedeli ise 500 lira olarak belirlendi.

Yarışma sonuçları, haziran ayı içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığının web sayfasında ilan edilecek. Sonuçlar, tüm ödül ve sergileme hakkı kazanan katılımcılara telefon ve mail ile bildirilecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir