• DOLAR 32.521
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.245
  • ...
Vanlılardan kitap fuarına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Kentte İlk kez düzenlenen fuara her yaştan insan katılırken kimisi kitapları ve yazarlarını yakından tanımak için kimisi ise piyasada bulamadığı kitapları bulmak amacı ile fuara geldiğini söyledi.

 

Fuarla ilgili izlenimlerini İLKHA’ya aktaran Vanlılar böyle bir fuarın açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

“Fuar çok güzel ama fiyatlar yüksek”

Van’da ilk olması hasebiyle fuarı çok güzel bir gelişme olarak değerlendiren Salih Yücel, okuma adına bu tür etkinliklerin devamının gelmesini temenni ederek, “Fuar çok güzel ancak baktığım kadarıyla kitap fiyatlarında ciddi anlamda bir indirim yok. Güzel ve kaliteli kitaplar var ama indirim az. Yine de Van için güzel bir gelişme, güzel bir imkân ümit ediyorum biraz daha fiyatlar düşer” dedi.

 

Yücel, burada İslami alanda da bol miktarda eserin bulunduğunu belirterek, “Belki istediğimiz her kitabı bulamıyoruz ama İslami eserler de var. Güzel bir şey her alanda kitap bulmak mümkün.  İnşallah daha güzel olur” temennisinde bulundu.

 

Üniversite öğrencileri ve vatandaşlarda Van’a böyle bir imkânın sağlanmasında son derece mutlu olduklarını ifade ederek farklı yayın evleri ve yazarların kente gelmesinin son derece sevindirici olduğunu ifade ettiler.

 

Fuarı çok güzel bulduklarını ifade eden ve fuara en az büyükler kadar ilgi gösteren çocuklar ise hem yazarları daha yakından tanıma imkânı buldular hem de sevdikleri kitapları bulma şansı elde ettiler. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir