• DOLAR 32.561
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2427.305
  • ...
Heniyye: İşgalcinin saldırıları ne kadar artsa da Filistin halkı sessiz ve eli kolu bağlı kalmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejimin artan özellikle kutsal mekanlar ve Mescid-i Aksa baskınları karşısında sessiz kalmayan Filistin halkının yanında olan ve desteğini esirgemeyen HAMAS, açıklamalarda bulundu.

Açıklamayı HAMAS adına yapan İsmail Heniyye şunları kaydetti:

Düşmanın liderleri öldürme tehdidi bizi toprağımızı, Kudüs'ümüzü, yurda dönüş ve esirleri özgürleştirme haklarımızı savunmaktan alıkoyamaz. İşgal güçlerinin mukaddes mekanlara ve Mescidi Aksa'ya yönelik saldırıları ne kadar artsa da Filistin halkı sessiz ve eli kolu bağlı kalmayacak. Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir. Bu konu hiçbir şekilde pazarlık kabul etmez ve iki kesim arasında paylaştırılması da asla mümkün değildir.

Açıklamasında dün akşam Tel Aviv'de gerçekleşen ve 4 kişinin öldürüldüğü eylem hakkında konuşan, eylemden sonra tehditler savuran ve Filistin davasının liderlerinin öldürülmesi çağrısında bulunan işgalci siyonist rejime gönderme yapan Heniyye, "İşgalcinin hiçbir tehdidi Filistin direnişini korkutamaz. Filistin halkı amaçlarını gerçekleştirinceye kadar direnişi sürdürecek." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir