• DOLAR 32.492
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2435.485
  • ...
18 bayramdır oğlunu görmeyen baba, evlat nöbetini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Çocukları, PKK tarafından kandırılarak dağa götürüldüğü gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat nöbeti tutan aileler, 976'ncı gününde de bekleyişlerini sürdürüyor.

Siirt'tin Şirvan ilçesinden Diyarbakır'a gelerek oğlu Yusuf Ödümlü için HDP İl Binasının önüne gelen baba Nurettin Ödümlü, oğlunun kandırılarak dağa götürüldüğünü söyledi.

Evlat nöbeti tutan ailelerden eski Muhtar baba Nurettin Ödümlü, "Muhtarlık yaparken HDP'ye diz çökmek için benimle uğraşıyorlardı. Doğuştan beridir HDP'yi sevmedim. Çünkü bunlar İslam ve Kur'an düşmanıdırlar. Bunun için benim evladımı kandırılarak dağa götürdüler. 9 yıldır evladımın sessisini duymamışım. 2019 yılında ölü haberi geldi, kesin bir şey ortada yoktur. Çocuğumun ölüm haberi gelmiş ne cenazesi var ortada ne de başka bir şey var, öyle bekliyoruz. 18 bayramdır oğlumu görmemişim. Annesi hasta, küçük kardeşi Samet sürekli ağlayarak abisin istiyor. Samet'in hatırı için evine gel." şeklinde konuştu.  

Son olarak oğluna seslenen baba Ödümlü, "Yusuf oğlum evine gel, ne oluyorsa olsun seni bu halinle kabul ediyorum. Kayıp olan Arif'te gelmiş, bizde seni bekliyoruz. Ailen darmadağın oldu, evine dön. Şeklinde oğlunun gelmesini istedi. (İLKHA) 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir