• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Türkiye’nin tam da buna ihtiyacı vardı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’de her geçen gün yükselen milliyetçi körleşme halkın kaynaklarını halk için değil devlet için harcamaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artan ekonomik maliyetler insanların yaşamlarını zorlaştırırken ulusçu-milliyetçi kafa müsriflik yapmaktan kaçınmıyor!

Şuan elektrik, doğalgaz, su gibi bir hanenin temel geçim kalemi olan hususların maliyeti ciddi oranda artmışken devletten beklenen kendi harcamalarını kısıp halka yönelik sosyal yardım faaliyetlerini artırmasıdır.

Vaziyet buyken CHP’li belediyeler heykel yenilemekle uğraşıyor. MHP belediyeler ise iddialara göre bayrak direği dikmek içi 1.2 Milyon TL bütçe ayırıyor. İddiaya göre Savaş Kalaycı yönetimindeki Karaman Belediyesi 7 Nisan’da, “İnşaat İşleri Yaptırılacaktır” başlıklı ihale açtı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün yetkilendirildiği ihalenin konusunun, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na dikilecek bayrak direği olduğu öğrenildi. Sözleşmenin bedeli kayıtlara, 1 milyon 249 bin 750 TL olarak geçti. Medyada yer alan iddialar hakkında Karaman Belediyesi’nden henüz bir açıklama yayımlanmadı!

Bayrak direği dikmek için 1 milyon 249 bin 750 TL gibi bir rakamı gözden çıkartmak izah gerektiren bir konudur. Normal şartlarda bile topluma izah edilmesi gereken bu adımın ekonomik yükün arttığı şu günlerde gerçekleştirilmesi işin saçmalığını artırmaktan başka bir anlama gelmiyor! Müsrifçe harcamalar yaparak kendi kutsallarını oluşturan devlet aklı halkın gerçek ihtiyaçlarına da göz yummuş oluyor!  - Haksöz Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir