• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
`Bu sınavlarla peygamberimizin hayatını daha iyi öğreniyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavına katılan Kahtalılar, bu tür sınavlarla Peygamber Efendimizin hayatını daha iyi öğrendiklerini belirterek siyer sınavının her yıl yapılmasını istediler.
 
Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavı Adıyaman`ın Kahta ilçesinde de düzenlendi. Adıyaman Kahta İlköğretim Okulunda Yetişkin ve çocuklar için hazırlanmış iki ana kategorideki sınava, 250 kişi katıldı.
 
Siyer sınavından duyduğu memnuniyeti dile getiren Feyzullah Güzel, "Öğrenci olarak katıldığımız sınavlardan çok farklı oldu. Özellikle haremlik ve selamlığa dikkat edilmesi, her yaş grubundan, amirinden memuruna, işçisinden işverenine her kademeden insanın katıldığı bu gibi etkinlikler, insanların hep beraber, birlikte tek bir ümmet bilincine varma noktasında atılan büyük adımlardır" ifadelerini kullandı.
 
Heyecanlandığını dile getiren Lokman Doğan, "Biraz heyecanlandım. Böyle sınavlara girdimiz için Peygamber Efendimizin hayatını daha iyi öğreniyoruz. Bu sınavların her yıl düzenlenmesini istiyorum. Bir de Türkiye geneli olduğu için 80 kişi azdır" dedi.   (Mehmet Eren - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir