• DOLAR 32.549
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2430.024
  • ...
SON DAKİKA
Cenazesinde dirildi, ama yine de ölümden kaçamadı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peru'da trafik kazası geçirip hayatını kaybeden kadın, cenazesinde dirildi. Tabuttan ses gelmesi üzerine yaşadığı fark edilen kadın apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaşam destek ünitesine bağlanan kadın birkaç zaman sonra hayatını kaybetti. İkinci kere yıkılan aile şimdi kadının ilk seferde nasıl “Ölü” ilan edildiğini araştırıyor.

Peru'da yaşayan Rosa Isabel Cespedes Callaca, Lambayeque kentinde kayınbiraderi ile birlikte bir kaza yaptı. Kazanın ardından hem kendisinin hem de kayınbiraderinin öldüğü ilan edildi. Kazada ayrıca 3 yeğeni de ağır yaralandı. İki gün önce cenaze için toplanan kalabalık tabuttan sesler gelince neye uğradığını şaşırdı.

Birkaç saat sonra gerçekten öldü!

Tabutu açan aile Callaca'nın yaşadığı fark etti. Aile tabutla birlikte genç kadını hastaneye yetiştirdi. Callaca şu anda yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayat mücadelesi verdi. Ancak maalesef birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

Aile Callaca’nın nasıl oldu da “Ölü” ilan edildiğini anlamaya çalışıyor!

Yaşanan acı olayın üstüne akrabaları bir kez daha yıkıldı. Aile şimdi Callaca'nın ilk başka nasıl “Ölü” ilan edildiğini anlamaya çalışıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir