• DOLAR 32.598
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2404.927
  • ...
Ağrı Umut Kervanı Yardım Derneği ihtiyaç sahibi aileler ile bayramda ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yılın her dönemi tespit ettikleri ailelere hayırseverlerin yardımlarını ulaştıran Ağrı Umut Kervanı Yardım Derneği üye ve gönüllüleri ile Ramazan ayında da yoğun bir çalışma yürüterek ailelerin ihtiyaçlarını giderdi.

Ramazan Bayramı münasebeti ile yardım ulaştırdıkları aileleri evlerinde ziyaret ederek bayramlaşan dernek üye ve gönüllülerinin bayram süresince bu çalışmasını sürdüreceği öğrenildi.

"Hayat Birlikte Güzeldir" sloganı ışığında çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Ağrı Umut Kervanı Derneği Başkanı Suat Çelik, "Umut Kervanı olarak yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile dayanışma içerisindeyiz. "Hayat Birlikte Güzeldir" sloganı ışığında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Destek olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun, katkıları ile çok sayıda ailemizin sıkıntılarını giderdik. Bayram olma hesabı ile yaşlı, engelli, yetim olan ailelerimizi ziyaret ederek bayramlarını tebrik ediyoruz." dedi.

Ramazan ayı boyunca sürdürdükleri çalışmalardan da bahseden Çelik, "Ramazan ayı dışında da bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz fakat Ramazan maneviyat daha fazla yükseldiği, ihtiyaçların çeşitlendiği bir ay olduğu için Ramazan ayından 15 gün önce hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Daha önce tespit ettiğimiz ailelerimiz ile dayanışma içerisinde hayırseverlerimizin katkıları ile binlerce ailemize ulaştık, gerek gıda, gerek kömür yardımı ve gerekse nakdi yardım olsun ve gerekse kırmızı, beyaz et olsun çeşitli yardımlarla ailelerimize ulaştık. Bu çalışma gerçekten bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir