• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.574
  • ...
​HÜDA PAR ile AK Parti bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partilerle bayramlaşma programının ilkini AK Parti ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Parti Genel Sekreteri Şehzade Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir', AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayten Aydın ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ertuğrul Yörük ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programında karşılıklı iyi temennilerde bulunan partililer, Türkiye ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik ettiler.

 

HÜDA PAR, asgari ücrette yeni düzenlemeye duyulan ihtiyacı vurguladı

Ramazan Bayramı boyunca bütün teşkilatlarının yoğun bir şekilde çalıştığını, Genel Başkanları Zekeriya Yapıcıoğlu'nun sahada olduğu belirten HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, partiler arasındaki bayramlaşmanın önemli olduğunu ifade ederek bu tablonun diğer sorunların çözümünde de olması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de ekonomik krizin olduğunu belirten Demir, "Küresel çapta da bir sorun ve sıkıntı var ama Türkiye'de biraz daha ağır hissediliyor. Bunun için özellikle toplumun rahatlatılması ve dar gelirli vatandaşlarımızın bir nefes almasının sağlanması anlamında bu sorunun aşılmasında öncelikli politikalara ihtiyaç hissedildiğini düşünüyoruz. Öncelikli olarak bu yüksek enflasyon karşısında eriyen maaşların düzeltilerek insanlarımızı rahatlatma amacıyla acil bazı eylem planlarına ihtiyaç var. Bunun dışında ekonominin uzun vadede daha kalıcı bir şekilde düzelebilmesi için yerli üretim ve sanayi, dışa bağımlılıktan kurtulan bir ekonomik modele geçme anlamında da doğrusu ivedi politikalara, uzun soluklu çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu hissediyoruz. Bu bayramdaki güzelliğin önümüzdeki süreçte bu tür politikalarla yansımasını temenni ediyoruz." dedi.

Zengin: "Dünyada yaşanan ağır bir ekonomik kriz var ve bunu Türkiye'de de bazı yansımaları hissediyoruz"

Salgınla beraber dünyada üretim süreçleriyle alakalı bambaşka düzene geçildiğini belirten AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, "Önceden herkesin her şeyi üretmesine ihtiyaç olduğu düşünülmeyen kim neyi üretiyorsa kendi arasında paylaşabildiği bir düzenden bahsediliyor. Özellikle başta Avrupa Birliği olmak üzere hem pandemi hem de Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş dünyada bunları değiştirmiş oldu. Tekrardan başa dönmüş oldu ki tüm ülkeler herkesin her şeyi tekrar üreten ülke olarak devam etmesi gerekiyor. Zaten AK Parti olarak bizim en önemli sloganımız Türkiye'nin müstakil bir ülke olarak her şeyde devam etmesidir. Savunma sanayiden tarıma kadar pek çok sektörde böyledir. Dünyada yaşanan ağır bir ekonomik kriz var ve bunu Türkiye'de de bazı yansımalarını hissediyoruz." diye belirtti.

İmir: "Gençliğimizin sağlıklı yetişmesi konusunda bu ramazan boyunca farklı etkinlikler yaptık"

Bayramın ilk gününü farklı illerde gençlerle geçirdiklerini belirten HÜDA PAR Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, "Parti olarak hem madde hem manevi kalkınabilecek, topluma faydalı olabilecek ve özellikle de geleceğimizi inşa etmesinde önemli bir rol olan gençliğimizin sağlıklı yetişmesi konusunda bu ramazan boyunca farklı etkinlikler yaptık. Temel hedefimiz bu gelecek anlamda daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamın gençlere oluşturulması açısından projeler ve çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah hep beraber umutsuz gençlikten uzaklaşarak daha çok umut vadeden, nitelikli, kalifiyeli bir gençliğin oluşmasını hepimiz temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR, AK Parti'nin ardından sırasıyla Deva Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi ve son olarak Anavatan Partisi ile karşılıklı olarak bayramlaşacak. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir