• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2421
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu bayramı Batman'da karşıladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazan Bayramı'nı memleketi Batman'da karşıladı.

Yapıcıoğlu, Çamlıtepe Mahallesinde bulunan Mehmet Emin Terece Camii'ne gelerek bayram namazını kıldı.

Okunan hutbeyi dinleyen Yapıcıoğlu, daha sonra halk ile bayramlaştı.

Yapıcıoğlu, ardından beraberindeki heyetle kısa süre önce ani kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetin Kurulu Üyesi Tahsin Kanat’ın mezarını ziyaret etti.

Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan da Yasin okuyup dua etti.

Bir bayrama daha kavuştukları için Allah'a hamd eden Yapıcıoğlu, "Ramazan ayı sonrası Allah Teâlâ’nın Müslümanlara ikramı olan ve İslam’ın şiarlarından olan bir bayrama daha kavuştuk. Dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar sıkıntı çekiyor. Dünyanın dört bir tarafında İslam düşmanları, Müslüman düşmanları ve Allah düşmanları şiarlarımıza saldırıyor. Avrupa’da Kur’anlar yakılıyor. Kudüs’te Mescid-i Aksa’ın mahremiyeti çiğneniyor. Mescid-i Aksa’ın kutsiyeti ayaklar altına alınıyor. Dünyanın dört bir tarafında kardeşlerimize saldırılar oluyor. Fakat yine de İslam’ın şiarlarından biri olan bayramı bütün bu acılara rağmen idrak etmeye devam edeceğiz. Rabbimizin bize olan bu ikramını asla geri çevirmeyeceğiz. Ve biz bu şiarı ayakta tutmaya devam edeceğiz." dedi.

Yapıcıoğlu, "Ramazan ayını geride bıraktık. İnşallah Ramazan ayının bize verdiği bu eğitimi Ramazan sonrasında da devam ettiririz. Harama el uzatmama konusunda Ramazan'ın üzerimizdeki tesirini devam ettiririz diye ümit ediyorum. Ramazan Bayramı'nın başata tüm İslam ümmetine, Müslümanlara olmak üzere bütün insanlığa hayır getirmesini diliyorum. Bu bayramın insanların hidayetine vesile olmasını diliyorum. Müslümanların esaretten, zulümden kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir