• DOLAR 32.498
  • EURO 34.591
  • ALTIN 2480.937
  • ...
Umut Kervanı Mardin Yeşilli'de 5'inci etap gıda dağıtımını gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin'in Yeşilli ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yeşilli Umut Kervanı, 5'inci etap gıda dağıtımına imza atarak yetim ve muhtaçlara bayram öncesi umut oldu.

Ramazan ayının başından itibaren yüzlerce yetim ve muhtaç aileye gıda, giyim ve nakit yardımı yaparak umut olan Yeşilli Umut Kervanı 5'inci etap gıda dağıtım çalışmasını gerçekleştirdi.

Yetim ve muhtaç ailelere bayram şekeri yardımının da yapılacağını belirten Yeşilli Umut Kervanı Temsilcisi Metin Tekin, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

"Umut Kervanı Yeşilli Temsilciliği olarak bugün 5'inci etap gıda dağıtımlarımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah bizde kayıtlı olan yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize, hayırseverlerimizden bize ulaşan sadaka, fitre ve zekâtları zarflarla nakit olarak ulaştıracağız. Bununla birlikte bu yetim ve muhtaç ailelerimize bayram şekeri de ulaştıracağız. Hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Rabbim yaptıkları infakları, sadakaları, zekât ve fitrelerini dergâhı izzetinde kabul buyursun. Hamdolsun bu Ramazan ayını Yeşilli olarak dolu dizgin geçirdik. Yetim ve muhtaç ailelerimize bizler inşallah ulaşmaya devam edeceğiz. Sadece Ramazan ayında değil daha sonrasında da planlı ve programlı olarak yetim ve muhtaç ailelerimize yardımlarımız sürecek." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir