• DOLAR 32.516
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2476.693
  • ...
Elâzığ Umut Kervanı Ramazan`da bin aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelere umut olan gerek yurt içi ve gerekse yurtdışı yardımları ile adından söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, Ramazan ayında çalışmalarına hız vererek muhtaç ve fakir ailelere yardımlarda bulundu.

Elazığ Umut Kervanı olarak yoğun ve tempolu bir çalışma sergilediklerini, buradaki esas amacın fakir ve muhtaç ailelerin dar gününde yanlarında olmak olduğunu ve bu Ramazan ayında ellerinden geldiğini yaptıklarını belirten Elazığ Umut Kervanı Başkanı Nihat Bakşi şunları dile getirdi;

 

“Güzel bir çalışma sergileyerek muhtaç ailelere ulaştık. Şu ana kadar 427 aileye gıda, 300 aileye giyim, 125 aileye kırmızı et, 25 aileye ekmeklik un ve 21.500 TL değerinde 45 aileye ulaştırdık. Rabbim bu hayrın ulaştırılmasında emeği geçen katkı sunan ve hayırlarını veren bütün hayırseverlerden razı olsun. Elazığ Umut Kervanı olarak tüm ümmetin gelecek olan Ramazan Bayramını kutluyoruz. Bayramları mübarek olsun.” dedi.

Ramazan ayından sonra da yardımlara devam edeceklerini ifade eden Bakşi, tüm hayırseverlere yardım çağrısını yeniledi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir