• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
Kur'an Nesli Platformundan Ramazan Bayramı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Platformun Adana Temsilcisi Orhan Erkuş tarafından okunan mesajda, Ramazan Bayramı ve rahmet ikliminin tüm insanlık alemi için sağlık, hayır, huzur ve kurtuluşa vesile olması temennisinde bulunuldu.

Ramazan ayının tüm bereketiyle, bolluğuyla, manevi atmosferiyle kendileri kirlerden arındırıp temizlediği belirten Erkuş, şunları kaydetti:

İnsan olarak acziyetimizi gösterip nefsimizi dizginleme fırsatı sundu. Aç kalmakla dirayeti, iftar saatlerini beklemekle sabrı, elimizdeki nimetlere şükrü, çaresiz insanları görmekle tefekkürü ve Rabbimizin büyüklüğünü öğretti. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan'ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanı olan Ramazan Bayramı'mızı, bayramları bayram yapan ve bu coşkuyu gönüllerimize dolduran bayram namazını eda ederek yaşayacağız inşallah.

 

Ramazan ayını iyi değerlendiren bir Müslüman'ın ibadetlerine Ramazan'dan sonra da devam etmesi gerektiğinin tavsiyesinde bulunan Erkuş, şu ifadelere yer verdi:

Bu anlamda mübarek bir zamanın kutlu atmosferini idrak ettiğimiz bu günlerde en önemli husus; Ramazan vesilesiyle yeniden kuşandığımız kulluk şuurunu, ibadet bilincini, sorumluluk duygusunu, merhamet ahlakını, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve kimsesizlerin kimsesi olma gibi bizi biz yapan değerlerimizi aynı azim ve kararlılıkla devam ettirmektir. Ramazan'ın bereketini ve bayramın güzelliğini bütün bir hayata taşımaktır.

Erkuş son olarak şunları söyledi:

"Kuran Nesli Platformu olarak zorlukları hafifleten, sıkıntılarımızı gideren, gönüllerimize şifa veren rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerifi uğurlarken bize bıraktığı mübarek Ramazan Bayramı'nın ümmetin, içinde yaşadığı felaket ve sıkıntılardan kurtulması; birlik ve kardeşlik ruhunun dirilmesi için bir vesile olmasını; kıymetli halkımıza huzur, sükûn, mutluluk ve zafer getirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz.  Bayramımız mübarek olsun." (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir