• DOLAR 32.601
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2496.648
  • ...
Cizre Umut Kervanı, Ramazan ayında yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırsever ile ihtiyaç sahibi aileler arası köprü vazifesini gören ve yılın her ayında ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olan Cizre Umut Kervanı, "Umut ayı Ramazan" sloganıyla başlattığı yardım çalışmaları ile ilçede bulunan yüzlerce aileye ulaştı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde faaliyetlerini yürüten Umut Kervanı, yardım çalışmalarına Ramazan ayında da devam etti. Hayırseverlerin destekleriyle ilçe ve yakın köylerdeki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et kumanya ve giyim yardımında bulundu.

 

Ramazan ayı boyunca yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Cizre Umut Kervanı Başkanı Servet Adlım, ihtiyaç sahibi ailelere umut olma vesilesi olan hayırseverlere teşekkür etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Adlım, "Cizre Umut Kervanı olarak 'Umut Ayı Ramazan' sloganıyla başlattığımız Ramazan ayı çalışmalarımızda, hayırseverlerin gönderdiği zekât, fitre ve sadakalarını Cizre'de daha önce tespit ettiğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi, et kumanya ve yetim ailelerimize giyim, ayakkabı yardımı olarak ulaştırdık. Bu Ramazan ayında yolları gözleyen ailelerimize umut olma vesilesi olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir