• DOLAR 32.557
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.312
  • ...
Batman Umut Kervanı, evi yanan aileye yardım eli uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evlerinin boya, elektrik tesisatı, kapı ve pencere ihtiyaçlarını karşılayan Batman Umut Kervanı, üç nüfuslu Bal ailesini sevindirdi.

Yaptıkları yardım ile ilgili bilgi veren Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, evi yanarak mağdur duruma düşen 3 nüfuslu Bal ailesinin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve imkânları ölçüsünde yardım yaptıklarını belirtti.

Çıkan yangından dolayı evi kullanılmaz halde bulduklarını belirten Ökmen, “Bugün Batman merkez Çamlıca Mahallesinde ikamet eden Bal ailesinin evindeyiz. 10 gün önce bu ailemizin evinde yangın meydana gelmişti. Mahalle sakinlerinin bize bilgi vermeleri üzerine ailenin evine gelip durumlarını yerinde inceledik. Ev, çıkan yangından dolayı kullanılamaz haldeydi. Şu an temiz gördüğümüz evin her yeri çıkan alevlerden dolayı kullanılmaz hale gelmişti.” dedi.

Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen

“Destek veren bütün hayırseverlerden Allah razı olsun”

Hayırseverlerin desteği ve imkânlar ölçüsünde mağdur aileye yardımda bulunduklarını belirten Ökmen, “Batman Umut Kervanı olarak bunun üzerine harekete geçerek hayırseverlerin desteğiyle evin boyasını, elektrik tesisatını, kapı ve pencerelerini yeniledik. Evin eksik olan perde ve halılarını da inşallah alarak bu ailemize teslim edeceğiz. Bize bu konuda destek veren bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah hayırlarını kabul eylesin.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir