• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
IHO-EBRAR Dargeçit ilçesinde yetim ailelere gıda kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR'ın Türkiye'deki yardım çalışmaları sürüyor. Ramazan ayı yardımlarına devam eden IHO-EBRAR birçok il, ilçe ve beldede Ramazan ayı yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Hayırseverlerin desteğiyle topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran IHO-EBRAR, Mardin’in Dargeçit ilçesinde yardım gönüllüleri aracılığıyla onlarca muhtaç aileye Ramazan gıda kolisi dağıttı.

Hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan gıda kolilerini fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştıran IHO-EBRAR, zengin ve fakirler arasında gönül köprüleri kuruyor.

Yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan İHO-EBRAR Dargeçit yardım gönüllüsü Hamza Şengül, gıda yardımının önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Uluslararası insani yardım derneği IHO EBRAR olarak, Hesen Özmen adlı hayırsever kardeşimizin vermiş olduğu gıda yardımlarını fakir, muhtaç ve yetimlere dağıttık. Allah-u Teâlâ kendisinden razı olsun. Kendilerini, ailelerini ve tüm sevenlerini kaza, bela, musibet ve hastalıklardan muhafaza eylesin. Özellikle ülkemizde alım gücünün hızla düşmesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle işten çıkarılan veya dışarı çıkıp çalışamayan çok sayıda mağdur vatandaşlarımız var. Daha önce de bizim düzenli yardım yaptığımız ve hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdığımız insanlar var. Ramazan ayında da insanlarımızın sofrasında bir sıcak tas çorbanın olması için çabalıyoruz. İstiyoruz ki bütün ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ve kimsesizlere ulaşalım. Bunu yapmak içinde hayırseverlerin yardımına ihtiyacımız var. Bugün de IHO-EBRAR'ın gönderdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz." 

Bu ve benzeri yardım çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Şengül, "Bağışçılarımızın bağışladığı bu yardımları fakir ve muhtaçlara dağıtmaya devam ediyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir