• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
İHH İnsani Yardım Derneği'nden bayram öncesi Ağrı'da yetimlere giyim ve nakdi para yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği üye ve gönüllüleri evlere ayni ve nakdi yardımlarda bulundu.

Ramazan ayı münasebeti ile çalışmalarına devam eden dernek, yetim yüzlerce çocuğa ayakkabı ve bayramlık elbise dağıtırken aynı zamanda 150 bin TL'lik bayram harçlığı ile yine 150 bin TL zekat dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Yürüttükleri çalışma hakkında bilgi veren İHH gönüllüsü Nurten Alptekin, "Bu Ramazan ayı sürecinde 2 bin ailemize gıda kolisi ve bin 300 çocuğumuza bayramlık kıyafet, 150 bin TL değerinde bayram harçlığı ve 150 bin TL değerinde zekat yardımı yaptık. Tüm hayırseverlerimize bu hayra vesile oldukları için teşekkür ediyoruz. Çocukların sevincini anlatırken bile insan duygulanıyor. Yardımı yapanında, yardımı alanında farklı duygularına şahit olduk. Bu duyguyu tarif etmek mümkün değil. Rabbim hayırseverlerin eksikliklerini göstermesin, çocuklarımızı da darda koymasın, kimsesiz bırakmasın. İnsanların bu duyguları anlayabilmesi için bu tabloyu yaşaması gerekiyor." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir