• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
Adıyaman'da Siyer Yarışması'na destek veren kurumlara plaket takdim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Adıyaman'da onlarca merkezde gerçekleştirilen "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışmasına katkı sunan Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Adıyaman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Ayhan Üstün konuya ilişkin yaptığı açıklamada bir hayra vesile olanın o hayrı yapmış gibi sevap kazanacağını belirterek ilgili kurumlara teşekkür etti.

"Amacımız Peygamberimizin hayatını toplumda yaşanır kılmaktır"

Üstün, "Peygamber Efendimizin hayatını toplumun her kesiminde yaşanır kılmak için çaba harcadıklarını belirten Üstün, "Bizler Peygamber Efendimizin bizim için en güzel örnek olduğunu Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'den ders almış bir ümmet olarak o örnekliği yaşamak ve toplumda yaşanır kılmak için gayret eden bir kuruluş olmanın verdiği gurur ve mutluluğunu yaşadık ve yaşıyoruz. Rabbime hamd olsun Türkiye genelinde düzenlenen "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışmasını ilimizde de düzenledik. Ve bu konuda bizlere yardımcı olan başta Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, değerli okul müdürlerimiz ve bu yarışmaya katkı sunan tüm kuruluşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

"Sebep olan yapan gibidir"

Hayırlı işlerde yardımlaşmanın toplumu da feraha kavuşturacağını belirten Üstün, "Bizim dinimiz o kadar güzel ve yaşanır bir dindir ki hiçbir güzelliği asla zayi etmiyor. Bir hayra vesile olan o hayır yaşadığı müddetçe o hayırdan hissedar oluyor. Bu konuda yapmış olduğumuz çalışmamızı destekleyen kuruluşlarımız inşallah çocuklarımızın hayatları boyunca işleyecekleri sevaplara hissedar olacaklardır. Bu hayır çalışmalarının daha geniş kitlelere ulaşması ve manevi değerlerine sahip çıkan, milli değerlerini önemseyen ve insanlığı önceleyen bir nesli yetişmesi için toplum olarak el birliğiyle hareket etmek zorundayız. Çünkü Yüce Rabbimiz Yüce Kitabında 'Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın.' buyurmakla hayır işlerinde toplu halde hareket etmenin önemine ve bereketini bizlere bildiriyor. Bizlerde inşallah bir daha ki sene toplum olarak bu işe daha çok sahip çıkarak hep birlikte mutlu ve huzurlu yarınlara kavuşmanın sevincini yaşarız." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir