• DOLAR 32.596
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2518.506
  • ...
Öldürülen Halk Eğitim Merkezi Müdürü için tören düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Uygar'ın yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Törene, Uygar'ın yakınlarının yanı sıra Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ile eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından evine götürülen evli ve 3 çocuk babası Uygar'ın cenazesi, defnedilmek üzere eşinin memleketi Hatay'a gönderildi.

- Olay

Adapazarı ilçesi Yeni Bosna Caddesi'ndeki HEM binasından çıkan Abdulvahit Uygar (49), dün yolda karşılaştığı ve tartışma yaşadığı kardeşi M.Z.U. tarafından silahla vurulmuş, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından kaçan M.Z.U'yu yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu aracı Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişi Yukarısoku mevkisinde bir dinlenme tesisi önünde durdurmuştu.

Ekipler, araçta M.Z.U. ile bulunan 5 yabancı uyrukluyu gözaltına almıştı. Yabancı uyrukluların, M.Z.U'nun aracına yolda otostop çekerek bindiği öğrenilmişti.

Sakarya'ya getirilen şüpheli M.Z.U. ve 5 yabancı uyruklunun emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir