• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA
''İnsanlar bırakın ev almayı kirada oturamaz halde!''
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karamollaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

''Vatandaşımızın son günlerde en muzdarip olduğu konuların başında ev ve araba fiyatlarındaki artışlar geliyor. Parti çıkarlarını milletin çıkarlarının önüne koyan anlayışın sonucudur. Erdoğan'ın inat uğruna Türkiye'yi getirdiği durumun sonucunda insanlar bırakın ev almayı kirada oturamaz hale geldi.

İktidarın son yıllarda ülkeyi içine sürüklediği ekonomik kriz nedeniyle son 2 yılda konut fiyatlarındaki artış anormal seviyeye çıktı. Enflasyon ve döviz fiyatındaki artış ülkemizi kaosa sürükledi. Ülkemiz konut fiyatlarında parmakla gösterilen ülke konumuna geldi.

TÜİK verilerine göre; 1 buçuk milyondan fazla konut bulunuyor ülkemizde ama konut fiyatları öyle bir noktaya geldi ki insanların ne satın almaya ne kiralamaya gücü yetmiyor. İnsanlar ev sahibi olur gibi kira öder hale geldi. Bunca problem ortadayken iktidar çözüm üretmek yerine kangrene çevirecek adımlar atıyor. Gayrimenkul satışı da ihracat kabul edilecek bundan sonra. Toprağımızı satıyoruz ve bunu ihracat yoluyla gerçekleştiriyoruz.

Allah akıl fikir versin. Bugün iktidarda bulunan arkadaşların en çok ihtiyacı olan akıldır. 1+1 ev alma hayali artık tarihte kalır duruma geldi. Geleceğini, umutlarını bu ülkede yeşertmek isteyenlerin vergisiyle mülk edinme hakkı elinden alınıyor. Türk lirasını pul haline getirerek vatandaşların ev sahibi olma hakkını da Erdoğan ellerinden alıyor. Vatandaşı kendi ülkesinde göçebe haline getiren Erdoğan bu kararından vazgeçmelidir. İnsanca yaşamak herkesin hakkı.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir