• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
‘Altın Çağını yaşayan’ Perinçek doğru söyledi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Yorum-Hasan Yıldız

Gezi olayları davasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesine Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek tepki  gösterdi. Hükümetin “Gezi olayları”na katılanları gözaltına aldığını bilmesine rağmen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "Gezi direnişine biz de katıldık, biz hükümetin düşmesini istiyorduk. Hadi gelin beni de alın gücünüz yetiyorsa!" ifadelerini kullandı.

 Ona dokunacak bir gücün olmadığının farkında olacak ki kendi suçunu açıktan itiraf etmekten bile geri durmuyor. Katıldığı televizyon programında yaptıklarını açıklayıp kendisini GEZİCİ ve hükümeti düşürmeye yeltendiğini ifade eden Doğu Perinçek “Hadi gelin beni de alın gücünüz yetiyorsa?” diyerek açıkça meydan okudu.

Güçleri varsa benim de yakama yapışsınlar!

Türkiye’deki en derin ve gizemli kişiliklerden biri olan Doğu Perinçek bu kez de Gezi olaylarını itiraf etmesine rağmen hiçbir gücün kendisine karışamayacağını iddia etti.

Bu iddiasında haksız sayılmaz. Yıllardır her taşın altından çıkan Doğu Perinçek henüz kendisine karışacak bir gücün Türkiye’de var olmadığı biliyor.

Türkiye’de birçok kesime karışıldığı halde Doğu Perinçek’in işlediği suçlar belgeli ve sabit olmasına rağmen kendisine dokunulmayışının altındaki sır ne?

Neden Doğu Perinçek’e dokunulmuyor?

Neden ona dokunmaktan korkuluyor?

Bu soruların cevabı merak ediliyor.

Yıllardır medyada dolaşan görsellerinin ardından bile Doğu Perinçek’e dokunulmuyor/dokunulamıyor.

Hükümeti yıkmaya çalışan kişilerin gözaltına alındığı, Osman Kavala’nın “Gezi olaylarına katılma ve organize etme” den ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı bir ülkede kendi yaptıklarını açıkça dile getirip itiraf eden Doğu Perinçek, aynen 15 Temmuz’dan sonra ‘Altın çağımızı yaşıyoruz!’ dediği gibi doğru söylüyor!

Bu ülkede kimse ona karışamaz!

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir