• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
THY, Her Şey Dahil 44 TL`ye Taşıyacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk Hava Yolları (THY) Batman Şube Müdürlüğü`nün düzenlediği basın toplantısında, "her şey dahil 44 lira" kampanyasını tanıttı.

Bozooğulları Oteli teras katında düzenlenen basın toplantısına THY Genel Müdürlüğü Uzmanı Ömer Faruk Bağlı, THY Genel Müdürü Hasan Demir, THY Batman Satış Müdürü Ferhat Yerli ve THY Mardin Satış Müdürü Murat Baydar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan THY Batman Satış Müdürü Ferhat Yerli, THY`nin dünü ve bu günü ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra konuşan THY Genel Müdürlüğü Uzmanı Ömer Faruk Bağlı, slayt gösterimi eşliğinde THY`nin hayata geçirdiği "44 kere maşallah" kampanyasının tanıtımını yaptı.

THY`nin 18.8 milyon yolcunun oylarıyla Skytrax tarafından "Avrupa`nın En İyi Havayolu Şirketi" seçildiğine dikkat çeken Bağlı, THY`nin "her şey dahil 44 liraya" uçma fırsatı sunarak herkesin güvenli ve hızlı bir şekilde uçmasını sağladığını ifade etti.

Bağlı, THY`nin kış döneminde seyahat edecek yolcuların biletlerini erken almaları durumunda görülmemiş bir indirim yaparak, tüm yurtiçi uçuşlarda her şey dahil 44 liraya ucuz bilet ve ucuz uçuş sağladığını belirterek, THY`nin indiriminden faydalanmak isteyenlerin uçak biletlerini 01 Temmuz - 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında almaları gerektiğini söyledi. Kampanya uçuşlarının ise 21 Kasım 2011- 24 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşeceğini kaydeden Bağlı, 44 liranın internet üzerinden bilet satış fiyatı olduğunu, acentelerden alınan biletlerin ise 49 TL olduğunu hatırlattı.

Bağlı, kampanya tanıtımının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir