• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Hasret ‘Susanın Gülleri’yle Giderilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Susanın Gülleri internet sitesi, yayına başladığı ilk günden beri, muhtelif zulümlere duçar kalan aziz İslam ümmetinin sorun ve problemlerini konu alan haberleriyle Müslüman halkın büyük beğenisini kazanmıştı.

Hizbullah Cemaati’yle ilgili müspet bir haberi yayımlamanın sıkıntılı olduğu zorlu dönemlerde de, Hizbullah Cemaati’ni konu alan yazı, yorum ve analizler yayınlayarak ‘taraf’ını belirleyen Susanın Gülleri, bu atılımıyla İslami çizgide yayın yapan ve yapmaya hazırlanan medya araçlarına esin kaynağı olmuştu.

Yeni Yayın Hayatında Neler Var?

Birçok değişikliğin yapıldığı Susanın Gülleri internet sitesinde; Hizbullah Cemaati’nin kurucu lideri merhum Hüseyin Velioğlu’nun hayat mücadelesine özel yer verilmiş. Bununla beraber 90’lı yıllarda Devlet ve PKK’nın baskı ve zulümlerine baş eğmeyen Kürdistan’ın erdemli, onurlu ve fedakâr evlatlarının hayatlarını konu alan ‘Şehitler’ bölümü, ilahi, ezgi ve marşlar, Müslüman gençliğe yön veren kaynak İslami kitaplar, Kur’an fihristleri ve tefsirleri, İslami çevrelerin videoları, Susa takvimi, Kutlu Doğum haftası etkinlikleri arşivi ve daha birçok bölüm okurların istifadesine sunulmuş. Ayrıca “Hüseyni Sevda” internet sitesinden tanıdığımız güçlü kalemler de, sitenin yazar kadrosuna dâhil edilmiş.

Site Editörü: ‘Hakkı Haykırmaya Devam Ediyoruz’

Yeni yayın dönemi sebebiyle bir yazı kaleme alan site Editörü, Susa şehitlerinin uğradığı vahşice katliamı unutturmayacakları vurgusuyla beraber şu önemli hususlara değinmiş: “2006 Yılında yayın hayatına başlayan Susanın Gülleri internet sitemiz; aziz İslam şehitlerinin hatıralarını canlı tutmak, Susa Şehitlerinin uğradığı vahşice katliamı unutturmamak, haberi kaynağından alıp zamanında sizlere ulaştırmak, İslam’ı esas alarak çerçevesini çizdiğimiz prensiplerimizle başladığımız yayın hayatımıza yeni ara yüzümüzle devam ediyoruz. ‘Hak yolda Hakk’a hizmet’ için başlayan bu çalışmanın görev ve mesuliyetini layıkıyla yerine getirebilmesi ve insanlarımızın bundan en iyi derecede istifade edebilmesi için siz değerli takipçi ve okuyucularımızdan dua talebinde bulunduğumuzu belirtmek isteriz.”

Site Yazarı: ‘İslam’ın Bakış Açısını Dillendiriyoruz’

Sitenin yeni yazarlarından Abdülkerim Erdem yayımladığı ilk yazısında, “Allah izin verirse bundan böyle bu sitede yanlışları, haksızlıkları ve zulmü gündeme getirip hakkı, doğruyu ve Allah Teâlâ’nın insanlığa gönderdiği en son din olan İslam’ın bakış açısını dillendirmeye çalışacağız. Bütün uğraşımız hakkın gündeme gelmesi, hakikatin apaçık bilinmesi ve İslam’ın hayat dini olarak insanların bakış, düşünce ve idrakine sunulmasıdır. Menfaatlerimizle çelişse de, bize zarar verilmesine yol açsa da, bir yerlere dokunsa da inşallah elimizden geldiğince hakkı haykırmaya, doğruyu yazmaya ve olaylara vahyin penceresinden bakıp mazlumun, mağdurun ve ezilenin yanında; haksızın, zalimin ve zorbanın karşısında durmaya çalışacağız” hususlarına değinerek, nasıl bir yayın politikası izleyeceklerini teferruatıyla açıklamış.

Bu vesileyle; doğruluğu, dürüstlüğü, hakkaniyeti ve İslami perspektifi referans alan ‘Doğru Haber’ camiası olarak, yeni tasarımı ve ara yüzüyle yayın hayatına başlayan ‘Susaningulleri.biz’ internet sitesinin değerli yöneticilerini üstün çaba, gayret ve emeklerinden dolayı tebrik eder; yeni yayın döneminde, hasretin ‘Susanın Gülleri’yle giderilmesi temennisiyle başarı ve mutluluklar dileriz. Allah Teâlâ, yar ve yardımcınız olsun.

Muhammet Şerif
www. doğruhaber.com.tr

SİTE ADRESİ: http://susaningulleri.biz/index.php

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir