• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.415
  • ...
Bakan Dönmez'den Kılıçdaroğlu'na: İspat istemiştiniz, işte ispatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Dönmez, sosyal medya hesabından, Kılıçdaroğlu'nun Ankara Keçiören'de ziyaret ettiği evin elektriğinin 4 aydır kesik olduğu iddialarının doğru olmadığını söyledi. Evin elektriğinin 4 aydır kesik olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yanıt Bakan Dönmez, "İspat istemiştiniz, işte ispatı" dedi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Dönmez, şu sözlere yer verdi:

"Sayın Kılıçdaroğlu; anlaşılan o ki elektrik sayaçlarının artık akıllı olduğu, abonenin tüketim miktarı ve kesinti bilgilerini tarih-saat olarak hafızasında saklamakta olduğunu bilmiyorsunuz. Zira bunları bilseydiniz o iddialarda bulunamazdınız.

Söz konusu abonenin sayacından alınan verilere göre; abonenin enerjisi 4 aydır kesik değildir. Geçmiş tarihlerde günlük elektrik tüketimi mevcut olduğu gibi ziyaret ettiğiniz 23 Nisan Cumartesi günü de elektrik tüketimi mevcuttur.

O gün dağıtım şirketi herhangi bir kesme-açma işlemi yapmadığına göre ziyaret saatlerinizde elektriği kim kesti, kim açtı? Gerçeğe aykırı iddialarınızdan dolayı mahcup oldunuz mu? Kamuoyundan özür dileyecek misiniz?

O gün sadece sizin ziyaret saatlerinizi de kapsayan 18.18 ile 21.31 saatleri arasında elektrik tüketimi yoktur. Ziyaretinizin ardından, 21.31’den itibaren elektrik kullanımına devam edilmiştir.

"Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Keçiören'de borcu yüzünden 4 aydır elektriğinin kesik olduğunu iddia ettiği bir vatandaşın evini ziyaret etmişti.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir