• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Avrupa Yetim Eli'nden 70 mağdur ve yetim çocuğa giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği yardım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

Giydirme projesi hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Eli gönüllü temsilcisi Mehmet Ali Aysu, yeni elbise giydirdiğimiz çocukların yüzündeki tebessümün görmeye değer olduğunu söyledi.

 

Aysu, "Malumunuz önümüz bayram yetim ve mağdur çocuklarında bayramda sevinmesi ve bayramı bayram yapması için siz hayırseverlerin katkıları ile yetim çocuklarımız için giyindirme projesini hazırladık. Bugünde Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçemize 70 yetim ve mağdur çocuklarımızı giydireceğiz ve onların sevinçlerine ortak olacağız. Hayır, sahipleri nasıl bu bayram arifesinde bu çocukları yüzlerini güldürmüş ve sevindirmiş ise Rabbim de bu hayır sahipleri cennetinde kendi nimetleri ile sevindirsin inşallah." ifadelerinin kullandı.

Yardım kampanyalarının devam edeceğini belirten Aysu, "Bugün Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeyiz yarın ise Gaziantep’teyiz, diğer gün diğer ilerimizde devam edeceğiz. Hayır, sahiplerimizin bize verdiği imkânlar müspetince yetimlerimizi giydirmeye devam edeceğiz. Rabbim tüm hayır sahiplerin hayrını kabul buyursun ve şimdiden tüm yetimlerimizin ve ailelerin bayramları mübarek olsun diyorum ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir